В Центъра по зависимости в Стара Загора ще боядисват великденски яйца

В Центъра по зависимости в Стара Загора ще боядисват великденски яйцаПревантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора организира на 29 април от 16 ч. ден на отворените врати под наслов „Заедно да боядисаме яйцата за Великден!”. Събитието е по програма „Алтернативи на зависимите поведения от психоактивни вещества”. Деца от Клуба на етносите в Стара Загора ще представят характерни за съответния етнос великденски ястия и традиции. Ще гостуват възпитаници на Дома за деца, лишени от родителска грижа „Теофано Попова", а участниците в Театрална работилница "Движение" към ОУ "Н. Й. Вапцаров" в с. Габарево, община Павел баня, ще изпълнят хумористични скечове по български народни приказки за Хитър Петър и ще покажат свое творчество, посветено на Великден и пролетта.
Всички деца ще боядисват великденски яйца по традиционни и нови техники, ще оцветявят сухи клончета и заедно ще сътворят Великденско дърво, което ще окичат с писаните яйца.
Вратите на Превантивно информационния център ще бъдат отворени за всички, които желаят да наблюдават забавните инициативи в деня на отворените врати.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД