Най-голямото медицинско кариерно изложение е отново в България

Участието в MedPharm Careers е безплатно и ще се проведе в Пловдив, София и Варна

Участието в MedPharm Careers е безплатно и ще се проведе в Пловдив, София и ВарнаMedPharm Careers е най-голямото по рода си медицинско изложение за търсене на работа в Европа, където стотици здравни специалисти намират възможности за развитие на тяхната професионална кариера. Тази година пролетното издание на MedPharm Careers ще се проведе в 16 европейски страни: Португалия, Испания, Италия, България, Румъния, Полша, Словакия, Чехия, Унгария, Естония, Литва, Латвия, Словения, Хърватска, Сърбия и Гърция.
Форумът през миналата годинаБългарските здравни специалисти могат да посетят изложенията в Пловдив на 13 април - от 11 до 18 ч. в Park Hotel Imperial, в София на 14 април - от 11 до 18 в Grand Hotel Sofia, и във Варна на 16 април - от 13 да 19 ч. в Golden Tulip Hotel.
Това, което отличава MedPharm Careers от други подобни изложения, е присъствието на най-големите и най-известните медицински компании, предлагащи най-добрите условия за работа и атрактивни стартови заплати. Компаниите, поканени да участват на изложенията, са специалисти в търсенето на работа за медицински професионалисти. Те ще отговорят на всички ваши въпроси, както и ще съдействат за оформянето на документите, нужни за работа в чужбина. Осигуряват и езикови курсове, подпомагат планирането на кариерното развитие на всеки един кандидат.
В тазгодишното издание на форума ще участват медицински фирми и представители на болници от Германия, Великобритания, Холандия, Швейцария, Скандинавските страни, Франция, Ирландия, Белгия и България.
Програмата на изложенията включва семинари, лекции и симпозиуми за кариерно развитие в сферата на здравеопазването, а също така и курсове по медицински английски.
Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на: http://www.medpharmjobs.com/fairs/BG
За информация и въпроси се свържете с нас на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД