Национален конгрес по неврология събира учени от страната и чужбина

Национален конгрес по неврология събира учени от страната и чужбинаXIII Национален конгрес по неврология с международно участие ще се проведе на от 16 до 19 май в к.к. Златни пясъци. Основен организатор на събитието е Българското дружество по неврология, съвместно с още 9 национални асоциации и организации.
Гости на конгреса ще бъдат авторитетни специалисти в областта на неврологията от страната и чужбина. В програмата са включени и сателитни симпозиуми на водещи фирми в областта на неврологията. По време на тези мероприятия ще бъдат представени висококачествени лекарствени средства и някои от най-модерните технологии. Така форумът ще съчетае пленарна програма с високо научно ниво и предразполагаща атмосфера, казва председателят на Сдружение “Българско дружество неврология”, чл. кор., проф. Иван Миланов, дмн.
В съпътстващата програма на форум е включена и специализирана медицински изложба.
Авторите, които имат желание да участват в симпозиума, могат да изпратят своите резюмета до 15 март 2013 г. до Организационния комитет. Повече информация може да намерите в сайта на Българското дружество по неврология.
"Национална бизнес поща", източник: Българското дружество по неврология

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД