Родителите на тризнаците: Днес с голяма радост всички се прибираме у дома

Родителите на тризнаците: Днес с голяма радост всички се прибираме у домаБебенцата Йоана и Калина, които заедно с братчето си Георги се родиха на 25 юли, бяха изписани днес от старозагорската АГ клиниката на УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович". Както "Здравна поща" вече писа преди дни у дома се прибра само "баткото" сред тризнаците, а двете малки дами изчакаха в неонатологичното отделение, за да достигнат необходимите килограми.
Припомняме, че при първоначалните наблюдения бебенцата са били две. На един от поредните прегледи се появява и трето сърчице – това на Йоанка. Малката красавица твърдо догонва своите брат и сестра по време на цялата бременност, още от утробата на мама заявява независим характер и вероятно я чака интересна съдба. А баткото Георги, който сам „властва“ у дома от миналата сряда (8 август), днес също пристигна в АГ клиниката на изписването на сестричките си – заявка, че ще ги покровителства и занапред във всички важни начинания. В тази "тройна завера" сигурно балансьорът ще е Калина…
Родителите на тризнаците: Днес с голяма радост всички се прибираме у домаОт бездетно семейство се превърнахме в многодетно. Днес с голяма радост всички се прибираме у дома, споделиха за "Здравна поща" щастливите родители Мария и Владимир. Благодарим на всички, които бяха с нас през цялото време. Това са екипът от професионалисти в Плевен – доц. Иванов и доц. Конова; лекарите от Стара Загора, които проследяваха бременността – д-р Иванов и д-р Тодоров – благодарение на тях бяхме спокойни през цялото време. Имахме колебания къде да се родят децата, но накрая избрахме да е в АГ клиниката в Стара Загора. Поучихме и разбрахме, че неонатологията тук е добра. Благодарни сме много и на д-р Снежана Узунова, на целия екип по време на раждането. Благодарим и на екипа на ОАРИЛ, както и на хората, които се отзовах на кръводарителската акция, необходима заради усложненията при майката. Благодарим и на екипа на неонатологията, който се грижеше за нашите малки принцеси досега. Днес казваме "довиждане" на болницата, която беше наш дом за известно време. Имаше трудности, но и много положителни емоции. Знаехме, че сме в сигурни ръце, допълниха родителите.
На тризнаците и родителите още веднъж пожелаваме много, много здраве и да вървят смело към всички предизвикателства на живота!
"Здравна поща", Радослава РАШЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД