От 16 до 18 май ще се състои традиционното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

Bulmedica-BuldentalОт 16 до 18 май 2018 г. Интер Експо Център – София е отново домакин на най-авторитетната изложба за медицина в Югоизточна Европа – БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, информира kt-company.com.
БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ се организира ежегодно под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.
Събитието дава възможност за среща на многобройните специалисти от здравната сфера – лекари и дентални лекари, лаборанти, рехабилитатори, мениджъри на здравни заведения, експерти и други специалисти от здравния сектор с производители, търговци и дистрибутори на широка гама апаратура, оборудване и технологии за медицинската практика.
И тази година на БУЛМЕДИКА се очаква изложбените зали да пресъздадат атмосферата на модерно обзаведени лечебни и болнични заведения. За това ще помогнат множеството експонати на компании от България редица други държави: нови модели клинично-лабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение.
През последните години БУЛДЕНТАЛ се разраства с големи темпове. Все повече водещи традиционни и нови компании от страната и чужбина представят своите иновативни продукти. Бързото навлизане на новостите в областта на денталната медицина провокира и сега активното ангажиране на голям брой производители, представители и дистрибутори на висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.
Съпътстващата програма на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще предложи на професионалистите редица фирмени презентации, конференции, конкурси, лекции, семинари, демонстрации на нови продукти и услуги, както и практически курсове на методи, иновативна техника, прилагани в съвременната медицинска и дентална практика.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД