Ден на розовата фланелка отбелязваме в Стара Загора

Ден на розовата фланелка отбелязваме в Стара ЗагораВсяка година последната сряда на месец февруари е известна като Ден за борба с тормоза в училище. Познат е също и като Ден на розовата фланелка. На този ден участниците носят розово, за да символизират своята позиция и неприемане на тормоза в училище.
За трета поредна година Сдружение "Самаряни" отбелязва чрез различни училищни инициативи Деня на розовата фланелка. През 2018 г., това ще се случи в рамките на най-новия самарянски проект "Лаборатория за НЕнасилие" с инициативи в три училища. На 27.02. "Лаборатория за НЕнасилие" ще гостува на два 8-ми класа от ПГ "Иван Хаджиенов", гр. Казанлък, където младите хора са готови да изразят открито своята позиция срещу "тормоза" в училище.
След преодоляване на критичните зимни условия и връщане на учениците в класните стаи "Лаборатория за НЕнасилие" ще посети и Първо основно училище "Св. Климент Охридски", гр. Раднево, СУ "Христо Ботев", гр. Павел баня и СУ "Максим Горки", гр. Стара Загора, където ще предизвика младите хора да говорят и търсят отговори на ситуации на училищен тормоз, в които са въвлечени – на които стават свидетели или преки участници.
В България за първи път Денят на розовата фланелка се отбелязва през 2012 г.
Станете и вие част от кампанията! На 28.02.2018 г. носете розово, снимайте се и споделете снимките си в социалните мрежи с #ДенНаРозоватаФланелка!
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД