Нападнаха жестоко лекарка в "Шейново"

Нападнаха жестоко лекарка в "Шейново"Нападнаха жестоко медик в столичната АГ болница "Шейново". Баща на новородено е пребил д-р Албена Гагова, след като детето му се родило. Инцидентът е станал на 1 юли.
Родителят е настоявал да получи плацентата на детето, но лекарите нямат такава практика. "Вчера на 1 юни в АГ-болница "Шейново" в София, бе пребита моя колежка- акушер-гинеколог д-р Гагова. Със счупен нос и множество травми по главата и тялото, причинени от бащата на новородено бебе (живо и здраво), комуто е отказано да получи плацентата на новороденото.
Д-р Гагова е отличен специалист и красива дама, сега е обезобразена- и физически и духовно, защото си е свършила работата! Срам!", написа д-р Мирослав Минчев, колега на пребитата лекарка, във Фейсбук.
Д-р Гагова е с фрактура на носните кости и разкъсана горна устна. Намерена е в безпомощно състояние и е била в безсъзнание за 20 минути, каза изпълнителният директор на болница "Шейново" д-р Румен Велев пред Bulgaria ON AIR. И уточни, че медикът е зле както физически, така и психически.
Поводът за случката е необясним и шокиращ за нас. Конкретният повод е бил, че той е искал да получи плацентата на детето след раждането. Той не е спазил реда, по който се случва това нещо. Първоначално е казал, че аз съм разрешил, обясни директорът.
Мъжът се опитал да избяга, но малко след побоя е арестуван. Занимава се с генетика, работил е в Англия, изключително интелигентен човек е. Това прави случая още по-страшен. Всички колеги сме потресени. За мен това има силата на терористичен акт, каза още д-р Велев.
Майката и бебето са добре. Колегите на д-р Гагова се обявиха против агресията на медици и застанаха зад нея.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД