Клиниката на д-р Щерев получи награда за доверие на пациентите

Клиниката на д-р Щерев получи награда за доверие на пациентитеНа Форум бременност и детско здраве Puls.bg проведе награждаване на водещи специалисти и клиники в областта на акушерството и гинекологията. Титуляри в четирите категории: акушер-гинеколог, акушерка, педиатър / неонатолог и АГ болница / родилна клиника, бяха излъчени изцяло на база пациентските гласове. За целите на класацията „Специалистите, на които имам доверие“ Puls.bg изгради специална онлайн платформа, на която пациентите от цялата страна можеха да номинират хората и екипите, спечелили ги с професионализма и отношението при проследяване на бременността и раждането на рожбите им.
В категорията акушер-гинеколог призът отиде при д-р Иван Сигридов. Две, а не една акушерки събраха най-висок абсолютно еднакъв брой гласове от пациентите. За неонатолог на годината потребителите на Puls.bg избраха д-р Радка Масларска.
Като клиника, която стои най-близко до пациентите и отговаря на очакванията им, беше номиниран медицински комплекс „Д-р Щерев.“
Наградата беше връчена на специална церемония в рамките на шестото издание на Форум бременост и детско здраве на 14 май от проф. д-р Николай Габровски, създадел на Puls.bg.
Ето какво сподели за Puls.bg проф. Атанас Щерев, основател на медицинския комплекс във връзка с приза:
Отличаването ни с наградата в категорията за родилно отделение на анкетата „Специалистите, на които имам доверие“ е голямо признание за Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Веднага след като бяхме включени сред номинираните родилни домове ние се обърнахме искрено към нашите пациенти и помолихме за тяхната подкрепа. Това, че те откликнаха на нашата молба и гласуваха за нас се дължи на един прост, но изключително важен фактор – изграденото доверие и положителната връзка, която създаваме с нашите пациенти. Доверие, което ни превръща не в поредната АГ болница, а в дом на радостта и семейното щастие.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД