Национална конференция дебатира социални услуги за деца с генерализирани разстройства в развитието

Национална конференция дебатира социални услуги за деца с генерализирани разстройства в развитиетоНационалният алианс за социална отговорност чрез представителството си в Стара Загора - ГС "Алтернатива 55", и в партньорство с Община Стара Загора организира практическа конференция на тема "Социалните услуги за деца с генерализирани разстройства в развитието - проблеми и предизвикателства за устойчиво развитие". Форумът ще се проведе на 30 март, сряда, в конферентна зала N2 на Община Стара Загора.
Срещата е насочена към всички заинтересовани по темата страни: доставчици на социални услуги; специалисти, работещи в социалните услуги; неправителствени организации; уязвими хора и общности; държавна и местна администрация; медии.
Откриването на конференцията е от 10 ч. В програмата са предвидени дискусии, както и представяне на различни теми, сред които: "Център за социална рехабилитация и интеграция на деца с генерализирани разстройства в развитието и работа с родителите им" - споделяне на практика от работата на Семеен център "Алтернатива" (10.30-11.15 ч.); "Алтернативни социални услуги за деца с проблеми в развитието: арт терапия - същност, форми на работа. Арт терапията в работата с родителите. Социална интеграция на деца с ГРР чрез средствата на изкуството" (14.30 - 15.15 ч.); "Алтернативни социални услуги за деца с проблеми в развитието - терапия със спорт. Хипотерапия: същност, организация. Методика за оценка на началното състояние и напредъка на всяко дете" (15.15 - 15.45 ч.).
Конференцията е част от едномесечната кампания на ГС "Алтернатива 55", посветена на 2 април - Световен ден за информираност по проблемите на аутизма.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД