РЗИ-Стара Загора прави безплатни изследваня за ХИВ/СПИН

РЗИ-Стара Загора прави безплатни изследваня за ХИВ/СПИНПо повод на Световния ден за борба срещу СПИН - 1 декември, и инициативата „Европейска седмица на изследването за ХИВ”, РЗИ-Стара Загора планира анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН. Кампанията стартира днес в Стара Загора от 10 до 12 ч. в ПМГ „Гео Милев”, и от 12.30 до 14 ч. в ГПЧЕ „Ромен Ролан”. Изследвания ще бъдат направени и на 27 ноември от 19 до 20 ч. в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина, а на 1 декември от 18.30 до 20 ч. и в Младежкия дом. КАБКИС-Стара Загора също ще консултира и изследва за ХИВ всички желаещи.
До 28 ноември са предвидени самостоятелни кампании на всички училища в града на липите, информационна кампания в ПМГ „Гео Милев”, в ПГВМ „Иван П. Павлов”, както и в Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски” и СОУ „Христо Смирненски”. За повече подробности и графикът на кампанията - вижте в сайта на регионалната инспекция.
Инициативите на РЗИ, които тази година са под мотото "Да запазим посоката, да продължим пътя", се организират съвместно с община Стара Загора, СНЦ „Свят без граници”, клуб „Зараза”-сдружение „Самаряни”, Младежки дом-Стара Загора, МОС, БМЧК, МКО, клуб „Млад здравен експерт” към РЗИ-Стара Загора, медицински специалисти и педагогически съветници в учебни заведения на територията на област Стара Загора, Асоциация на студентите по медицина в България - клон Стара Загора.
"Здравна поща", източник: РЗИ-Стара Загора

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД