Стартира кинофестивал на здравни теми

Стартира кинофестивал на здравни темиДнес в 19:00 ч. в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ ще се състои церемонията по официалното откриване на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми, който се провежда от 3 до 7 ноември под патронажа на вицепрезидента на Република България г-жа Маргарита Попова. Организатори и инициатори за възраждането на един от най-престижните филмови фестивали на Варна след близо 25-годишното му прекъсване са Медицински университет – Варна и Българския червен кръст.
По време на церемонията ще бъдат наградени доброволците от МУ-Варна и БЧК, оказали помощ на пострадалите от наводненията в Аспарухово.
Плакет за хуманизъм в киното ще бъде връчен и на сръбския режисьор, носител на многобройни отличия от най-престижните международни кинофестивали и член на борда на Европейската филмова академия Горан Паскалевич – специален гост-режисьор на фестивала. Церемонията по откриването ще завърши с прожекция на неговия филм „Когато се съмне” (2012), отличен със Специалната награда на журито в Палм Спрингс, Гран При за най-добър филм в Кливланд.
Гости на официалната церемония по откриване на фестивала ще бъдат известни представители на актьорските и филмови среди у нас.
По-рано през деня вицепрезидентът Маргарита Попова ще засади дръвче в „Алея на славата“ в парка на Детски оздравителен лагер „Радуга“ като символ на новото начало за фестивала.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД