Студенти по медицина от Европа се срещат в Пловдив

Студенти по медицина от Европа се срещат в ПловдивГенерална асамблея на Европейската асоциация на студентите по медицина се провежда в Пловдив. Това съобщиха от Медицинския университет в града, който е домакин на събитието. Това е ежегодна среща на европейската общност на студентите по медицина, на която тази година Асоциацията на студентите по медицина в Пловдив /АСМ/ има честта да е домакин.
Очакват се 130 участници от различни медицински университети в цяла Европа и 40 от България.
Асамблеята започва на 9-и септември с церемония по случай откриването от 19 часа на Римския стадион и ще продължи до 13-и септември. По време на събитието ще се състоят пленарни сесии, на които се обсъждат въпроси, свързани с медицинското образование и общественото здраве, прави се оценка на изминалата година и се взимат решения за развитието и действията на организацията през следващата година. Провеждат се и многобройни тренинги, които имат за цел да усъвършенстват лидерските и комуникативните умения на бъдещите лекари.
Това международно събитие се случва след Европейския студентски конгрес, който се състоя между 6-8 септември в Медицинския университет-Пловдив.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД