Дни на отворените врати в ин витро център в Пловдив

Дни на отворените врати в ин витро център в ПловдивДни на отворените врати ще се проведат в най-новия медицински център за репродуктивно здраве „Ню ЛайФ“ в Пловдив. Срещите с пациентите са на 30 август и на 20 септември от 10.30 ч. и от 12.30 ч.
Бъдещите майки и татковци ще имат възможността да разгледат условията в модерната клиника, разположена на първия етаж в сграда “Триумф“, зад автогара „Родопи“. Двойките ще получат отговори на въпросите, които ги вълнуват, от екип с висок професионализъм и позитивно отношение.
Управителят д-р Добринка Петрова и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров и Пламена Димитрова ще информират пациентите за новостите в областта на най-съвременните репродуктивни технологии. Посетителите ще се запознаят с персонала, с изключително комфортните условия и с начина на работа в центъра.
Индивидуалната програма за лечение се изготвя с грижа за здравето на всяка жена от д-р Петрова. Консултант на клиниката е водещият световен специалист в областта на асистираната репродукция от болница „Адаса“ в Израел проф. Нери Лауфер. „Ню Лайф“ притежава модерна база и високотехнологично оборудване, съобразено с най-високите международни стандарти. Разполага с най-новата микроманипулационна система за ИКСИ оплождане и бенчтоп инкубатор от последно поколение, който дава възможност да се повиши успеваемостта при ин витро процедурите.
Желаещите да посетят център „Ню Лайф“, е добре да се запишат на безплатния телефон на регистратурата - 0800 13 006.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД