Изявени лектори от чужбина идват на Дентален форум в Бургас

Конгресът ще бъде съпроводен с изложение с участието на над 50 фирми

Дентален форум в БургасОт 12 до 15 юни в Бургас Българският зъболекарски съюз ще проведе най-значимия научен форум на организацията - XIV Научен конгрес, който ще премине под мотото „Наука с аромат на море и липи”.
Управителният съвет на БЗС, като основен организатор на събитието, ще съчетае в едно както интересна научна програма, обогатяваща професионалното израстване на лекарите по дентална медицина в България, така и богата социална програма, насочена към по-широката общественост.
Лекции ще изнесат седем изявени лектори от чужбина и пет от България. Информация по различни теми в денталната медицина, обмен на професионални знания между колеги и лектори и срещи между състуденти очакват участниците в дните на форума.
По традиция научната програма ще бъде съпроводена от голямо Дентално изложение с над 50 фирми-изложители. Всички участници ще получат информация за най-новите тенденции и прогресивен опит в областта на денталната медицина.
Неотменна част от събитието е и постерната секция, достъпна за всички участници в рамките на двудневната програма. Желаещите ще имат възможност да разгледат интересни казуси, практически решения и научни разработки в удобно за тях време.
Оралните презентации също ще намерят достойно място по време на форума, заради разискванията на множество практически случаи в тях.
Официалното откриване на Конгреса е на 12 юни и ще започне с програма за децата на Бургас в Морската градина, открита сцена „Охлюва“.
Всеки желаещ да вземе участие в Научния конгрес може да получи подробна информация относно условията за записване по време на изложбата БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (21–23 май 2014 г.) на щанда на Български зъболекарски съюз.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД