Правят изложение за работа на български медици в чужбина

Правят изложение за работа на български медици в чужбина"Кариери в бяло" представя календара на международните изложения за работа за медицински персонал през тази пролет. Събитието ще се състои в девет европейски страни, в периода от 1 март до 19 май. Изложенията са изключително насочени към медицинския персонал, търсещ работа в страната и в чужбина.
Българските здравни работници са поканени да се присъединят към събитието на следните дати: София, 17 май, 10:00 – 16:00, хотел "Родина", Стара Загора, 18 май, 10:00 – 16:00, хотел "Мериан Палас", Варна, 19 май, 12:00 – 18:00, хотел "Графит".
Частни болници, клиники и техни посредници се включват в изложението, за да бъдат по-близо до здравните работници, търсещи нови професионални възможности и да ги подкрепят пряко в намирането на желаната работа. Предлаганите оферти са за страни като Великобритания, Ирландия, Германия, Франция, Белгия, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция, Австрия, Швейцария и Близкия изток. Могат да кандидатстват здравни работници от всички специалности и медицински степени.
Изложението за подбор на медицински персонал ще се състои и в Хърватия, Словения, Испания, Словакия, Португалия, Унгария, Румъния и Гърция. Освен това изложението ще продължи и онлайн във Виртуалния трудов пазар, в периода между 9 - ти Юни и 29 - ти Юни.
Посещението на изложенията е напълно свободно и безплатно. Здравните работници се съветват да си подготвят въпроси към международните работодатели и да носят кратка автобиография.
"Кариери в бяло" е платформа, насочена към медицински специалисти търсещи работа, давайки им възможност да се срещнат с няколко потенциални работодатели. Предлагат се заплати, започващи от 2 200 евро за сестри и лекари-специализанти и от 4000 евро за лекари специалисти. Предлагат се още езикови курсове и подкрепа в кариерното развитие.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД