Защо пият жените – младежи дават алтернативи за алкохола

Защо пият жените – младежи дават алтернативи за алкохолаБезплатни консултации и информация за желаещи и нуждаещи се, относно опасността от злоупотребата с алкохол, демонстрация на алкоочила за влиянието на алкохола, разиграване на ролеви ситуации ще проведат доброволци от Младежкия общински съвет по наркотични вещества, с компетентната помощ на специалисти. Кампанията е в подкрепа на разбирането, че алкохолът е враг на жените, с цел да се покаже възможно решение и алтернатива.
Активисти ще разпространяват здравно-информационни материали за вредата от алкохола. Превантивно-информационният център по зависимости към Общинския съвет по наркотичните вещества и Регионалната здравна инспекция-Стара Загора са съорганизатори в кампанията „Жените и алкохолът – нека помислим заедно за Нея” в парк „Пети октомври” на 26 март от 12 часа.
Там ще бъдат демонстрирани алтернативи на зависимо поведение – отворени ателиета за творчески умения, икебана, рисуване върху чаши, ръчна изработка на картички, декупаж и пачуърк, представяне на нови и търсени книги, лесни и вкусни кулинарни рецепти, спортни алтернативи, фризьорско ателие, чайна и още.
Участниците ще търсят отговор на въпроса защо жените пият и какви са проблемите от това.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД