Правят „Парад на доброволчеството”

Правят „Парад на доброволчеството”Днес за първи път у нас ще се проведе "Парад на доброволците". Инициативата цели организациите, които работят с доброволци, да се срещнат с млади хора, готови да се включат във вълнуващи каузи и кампании. Парадът започва от 15 ч. в зала "Innovation space" на "Beta Haus" и ще продължи до 20 ч. Организатор е сдружение "Диабет и предиабет".
Ще бъдат разгледани различни теми. Сред тях са как се прави фитнес на риби, как се оцелява в планината сред гори и храсталаци, как се събират 400 хил. евро за 5 месеца за кауза, как се прави гнездо на черен лешояд, защо българи с успешна кариера в чужбина се връщат у нас, как се спори професионално, как се прави скрининг и др.
На събитието своите каузи ще представят Animal Rescue Sofia, „Екоцентрик”, „Прозрачни планини”, Асоциация на младежките организации, Професионален форум за образование, „Горичка”, Българско дружество за защита на птиците, Асоциация „Дебати”, „Тук-там”, скаутите от „Кафяв мечок” на ОБС, „Асоциация за развитие на българския спорт”, „Green way”, „CVS”, „Time Heroes”, „Родители”, „Каритас”, НЕОТОН, ИМПРО-Академия, Национална пациентска организация, Младежки БЧК, БОДК и др.
Предвидени са презентации, workshop, пърформанс, фотоизложба, ИМПРО-театър, ролеви и интерактивни игри, симулация на кампания, симулация на действия при аварии и бедствия. Доброволци, които са се върнали от EVS (програма на Европейската доброволческа служба) в чужбина, ще разказват за перипетиите и успехите си. Някои от участващите нестопански организации са с традиции в доброволчеството с над 35 хиляди доброволци, членове и съмишленици. Други са нови и търсят доброволци за атрактивни или социално-значими проекти и кампании. 
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД