"Болница за плюшени мечета" идва в Стара Загора

 "Болница за плюшени мечета" идва в Стара ЗагораНа 1 и 2 март в Park Mall Стара Загора ще се състои поредната "Болница за плюшени мечета".  Това е специално събитие за деца между 3 и 7-годишна възраст, което има за цел да се бори с детските страхове от посещението при доктор.
Под формата на игри и забавления децата разговарят за болестта и здравето на плюшените си играчки с "лекари и медицински сестри" (различни специалисти и студенти по медицина), получават съвети за хигиена и здравословен начин на живот. Това позволява да бъде намалена тревогата у децата, свързана с посещението на лекари или болници и да допринася за подобряването на детското здраве.
В "Болница за плюшени мечета" децата получават възможност да бъдат активната страна в консултацията с лекар.
Събитието се организира в Стара Загора за четвърта поредна година в подкрепа на деца с редки заболявания и е част от инициативите на Сдружение „Самаряни“ за отбелязване и популяризиране на Международния ден на редките болести – 28 февруари, в партньорство с Park Mall Stara Zagora, ДЕБРА България, Асоциация на студентите медици в Стара Загора, много доброволци.
За първи път тази година децата ще имат възможност да се запознаят с процеса на кръводаряване и здравите мечета да станат безвъзмездни кръводарители! Също за първи път те ще имат възможност да се докоснат до истинска микробиологична лаборатория.
Добро настроение в "Болницата за мечета" ще донесе и участието на талантливите изпълнители от музикална формация "Звездопад" малките балерини от Балетна школа "ПаДеКре", танцьорите от танцова формация "Тракийче". Очакват ви много изненади и томбола с награди!
Деца, не забравяйте да вземете любимата плюшена играчка, призовават организаторите.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД