Организират благотворителен концерт за Веси

Организират благотворителен концерт за ВесиНа 27 февруари в Държавната опера Стара Загора ще се състои благотворителен концерт на ансамбъл „Загорче”. Изявата на талантливите загорчета е в подкрепа на Веси Господинова. Момичето е на 16 години. Още в кърмаческа възраст е установена хипоплазия на макулата и непълна атрофия на зрителния нерв. Към момента Веси не вижда с лявото око, а с дясното - само от много близко. След проведени лечения в две клиники, зрението на Веси се подобрява от 6% на 30%, като окото продължава да реагира на лечение.
За да продължи подобрението и да се стабилизира е нужно провеждането на няколко курса за стимулиране на очният нерв, разходите на всеки от които възлизат на 3000лв. Сумата е непосилна за семейството, а опитите за помощ от Фонда за лечение в чужбина остават без резултат.
По време на концерта, който ще започне в 19 ч., във фоайето на Операта, ще има и благотворителен базар на ръчно изработени предмети и украшения.
Покани можете да получите в офиса на Обществен дарителски фонд-Стара Загора. Оттам могат да се получат и предметите, за които се наддава в благотворителния онлайн търг.
https://www.facebook.com/events/1461341234080240/?fref=ts
Можете да подкрепите Веси чрез превод на средства по сметката на ОДФ-Стара Загора.
Обществен дарителски фонд - Стара Загора ПИБ - гр.Стара Загора
IBAN: BG29FINV915053BGN0DJ4C
BIC: FINVBGSF
Набирателна с-ка спец. предназначение - в полза на Веселина Господинова
Организатори на дарителската кампания „ФЕВРУАРИ - Месец на Веси” са:
СНЦ "Моята еОбщина", ансамбъл „Загорче”, Обществен дарителски фонд, Държавна опера Стара Загора, с подкрепата и на Община Стара Загора.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД