"Самаряни" организира втори безплатен тренинг за жени, пострадали от насилие

"Самаряни" организира втори безплатен тренинг за жени, пострадали от насилиеЗа втори път сдружение "Самаряни" организира тренинг специално за жени, които са под влияние на стрес в следствие на преживяно насилие и напрежение във взаимоотношенията. На 29 септември от 17.30 ч. в Комплекса за социални услуги за деца и семейства ще се проведе информационна среща, на която желаещите ще могат да се запознаят отблизо с програмата на предстоящото обучение и да зададат въпросите, които ги вълнуват.
Самият тренинг е планиран да стартира на 6 октовмри. В условията на отворена група между два и четири пъти месечно ще бъдат проведени осем тематични сесии.
Всички теми, включени в антистрес курса, имат за цел да помогнат на жените да изминат своя път на израстване и справяне с огромния проблем, наречен насилие.
Благодарение на специално разработените сесии, жените ще могат да работят над депресивни състояния, чувство на несигурност, безпокойство, стрес, неглижиране. Груповите занятия ще помогнат на всяка от участничките да преоткрие силите и уменията си и да продължи напред.
Тренингът, който ще бъде воден от психптерапевта Екатерина Даскалова-Зафирова, няма такса за участие и е отворен за жени, които имат желание да се информират по темата и да потърсят различни решения за справяне с насилието в техния живот. Всяка тема е самостоятелна и не е задължително да бъде посетена цялата програма.
Максималният брой на участници в групата е 21. За да се включите в обучението е необходимо да се заявите предварително.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД