Консултантска къща за подкрепа на семейството и детето откриха в Стара Загора

Яна Христова в уютната консултантска къща за подкрепа на семейството и дететоКъщата вече започна своята дейност. Заедно с основните й курсове и програми, тя предлага безплатни лекции, разговори с експерти, споделяне с хора, които имат същите проблеми. Последната такава инициатива бе по болезнената тема за зависимостите, способи да установим зависимости на децата ни в ранна фаза, начини да въздействаме върху проблема в по-късен стадий, поставяне на проблеми и възможности за решението им с помоща на специалисти.
Мисията на къщата е да подкрепи своите клиенти в уютна и дискретна обстановка, с грижа и уважение, да се освободят от несигурността, страха и болката, за да вкусят живота в цялата му пълнота, възможности и радост. Екипът се състои от психолога и фамилен консултант Яна Христова, социалният педагого и фамилен консултант Люба Вълканова и Ваня Трайкова - консултант социални дейности.
В Консултантска къща за подкрепа действа кабинет за психологически консултации, студио "Личност", студио "Мъжът и жената интимно", студио "Родители". В студио "Родители" е разработен основен и ускорен курс за бременни "Подготвям се да стана родител" и курс за уйкенда "С бебчо сме вече у дома". Екипът на къщата при нужда и желание може да направи посещение у дома и да подкрепи клиентите при проблеми с отглеждането на малкото човече, следродилни депресии и др. За да имат възможност младите майки да задоволят потребността си от споделяне, общуване, обмен на информация", е създаден "Майчин клуб". Къщата предлага също тренинги, семинари, уоркшопи, лекции в подкрепа на родители, осиновители, членове на приемни семейства. По иновативния метод "Световно кафене" в защитено пространство родетели могат да споделят проблеми, опит и успехи относно ежедневното предизвикателство да си добър родител в дискусионен клуб "Съвременен родител".
Изключително интересна е и антистрес програмата на къщата "СПА процедури за душата".
През тази седмица допълнителните дейности, предлагани в къщата са: на 29 юли е уоркшопът "Пет стъпки как да се превърнем в муза за мъжа до себе си", а на 31 юли родители, баби и дядовци могат да се запознаят със способите за успокояване на бебчето, когато го измъчват колики. Практически умения в тях ще създаде Люба Вълканова.Записването се прави два дни по-рано.
"Здравна поща", Живка КЕХАЙОВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД