Д-р Петрана ЧАКЪРОВА, изп. директор на МБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович”-Университетска: Неморално и неколегиално е да се сипят клевети срещу мен

Д-р ЧакъроваНеморално и неколегиално е да се сипят клевети по мой адрес, когато за тях няма доказателствен материал. Това заяви изпълнителният директор на МБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” – Университетска проф. Петрана Чакърова по повод нападките на нейния колега и депутат от ГЕРБ д-р Кирил Добрев. На пресконференция на 23 септември той обяви пред журналисти, че д-р Чакърова е била разследвана за лъжесвидетелстване по случай с умряло бебе в Харманлийската болница. На първа инстанция е получила присъда, но Апелативният съд по-късно я е оправдал.
По този случай аз бях вещо лице през 2007 г. Бебето беше на 2 месеца и не почина в Харманлийската болница, а след изписването от нея вкъщи. Спекулира се, че аз съм лъжесвидетелствала, за да защитя колегите си, каза проф. Чакърова. Тя показа пред журналистите свидетелство за съдимост, както и документа с дата 4 април 2011 г. от Районна прокуратура, Хасково, удостоверяващ прекратяването на производството срещу нея. Нека не забравяме, че медалът има и обратна страна. И аз мога да си потърся правата за оклеветяване, каза още проф. Чакърова.
"Здравна поща",Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД