От 26 септември започва обучение на втора група за приемни родители

От 26 септември започва обучение на втора група за приемни родителиОт 26 септември в Стара Загора започва обучението на втората група кандидати за приемни семейства, съобщи от Общината. То се извършва по проект "И аз имам семейство", който ще продължи до 31 май 2014 г. Проектът се изпълнява от Агенцията за социално подпомагане в партньорство с Община Стара Загора по схема за безвъзмездна финансова помощ „Приеми ме” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
Проектът е в синхрон с изпълнение на Националната стратегия „Визия за деинституционализацията на децата в Република България” и е насочен към развитие на приемната грижа като алтернатива на настаняването на децата в специализирани институции.
До момента по Проекта в Община Стара Загора в приемни семейства са настанени две деца, едното от които е новородено. Екипът по приемна грижа към Община Стара Загора работи с кандидати за приемни родители с утвърдени приемни семейства и със семейства с настанени деца, като извършва консултиране, проучване, обучение и оказва подкрепа по време на целия процес.
За контакти и повече информация: Екип по приемна грижа - Център за обществена подкрепа, Стара Загора, ул. „Христо Ботев” № 205; тел. 042/681 479; 0878394226; 0878394217; email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД