Внасят предложение за оставката на шефа на НЗОК

Внасят предложение за оставката на шефа на НЗОКЗам.-председателя на НС Мая Манолова внесе предложение за гласуване решение за предсрочно прекратяване на мандата на управителя на Националната здравноосигурителна каса Пламен Цеков днес. Освобождаването на Цеков ще бъде разглеждано като първа точка на утрешното пленарно заседание.
Вчера изпълнителното бюро на БСП подкрепи исканията за оставка на д-р Пламен Цеков. Според Станишев освобождаването на Пламен Цеков е крайно необходимо за взаимодействието между здравната каса и министерството на Таня Андреева. Към исканията за оставка на управителя на НЗОК се присъедини и самият здравен министър.
От месеци Лекарският съюз и пациентските организации настояват за оставката на шефа на здравната каса. В края на миналия месец за смяната му заговори председателят на парламентарната комисия по здравеопазване Нигяр Джафер.
Въпреки натиска д-р Пламен Цеков няколко пъти  даде да се разбере, че не смята да подава оставка и повтори твърдението си, че натискът е политически.
"Здравна поща" i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД