Стартира обучение по спешна помощ за зъболекари

Стартира обучение по спешна помощ за зъболекариМодулно обучение по спешна и неотложна помощ стартира след броени дни благодарение на инициатива на Сдружението на българските зъболекари, която ще се реализира съвместно с УМБАЛСМ „Пирогов”. В цял свят един дентален лекар не може да поднови лиценза си за работа, ако не е преминал обучение по спешна и неотложна помощ веднъж на 2-3 години.
Само наученото по време на следването ни не е достатъчно, практиката показва, че е необходимо тези знания да се поддържат и осъвременяват непрекъснато, заяви председателят на Съюза на българските зъболекари д-р Венцислав Стоев. Той подчерта, че в предстоящия курс ще се наблегне на практическите аспекти в овладяването на спешните и неотложните състояния, а денталните лекари ще имат възможност да се запознаят с особеностите на манипулациите при деца и възрастни.
Намерението на денталните лекари от сдружението е да инициират създаването на ясна законова регламентация за тези обучения, която да бъде основа за развитието им като важна и неотменима форма на поддържане на знанията и уменията на зъболекарите.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД