На 22 юни протестират пред НДК срещу цигарите

На 22 юни протестират пред НДК срещу цигаритеГражданите, обединени в Гражданска инициатива „България без дим“ ще проведат на 22 юни, събота, от 8.30 ч. до 9.30 ч. протест при фонтаните на НДК. Демонстрацията е в подкрепа на забраната за тютюнопушене на обществени места, която за пореден път бе подложена на атака от страна на лобистите и фронт групите на тютюневата индустрия.
През последните дни от „България без дим“ се обърнаха с писма до лидерите на социалистите и демократите в Европейския Парламент, между които г-н Пост, генерален секретар на ПЕС, г-н Шулц, лидер на германската Социалдемократическа партия, г-н Свобода, председател на групата на социалистите и демократите в Европейския парламент. В писмата лидерите бяха информирани за безпринципната позиция, заета от Сергей Станишев, в качеството му на водач на БСП.
Политици с различни окраски и мотиви са готови да жертват здравето на децата ни и желанието ни да живеем в толерантна, здравословна и бездимна обществена среда, но ние няма да им позволим да го направят, каза Павел Антонов, председател на Сдружение „България без дим“. Евентуално прокарване на интересите на индустрията въпреки волята на над 72% от избирателите на БСП и в конфликт с ценностите и идеалите на социалистическото движение, би било пагубно за амбициите на Сергей Станишев за лидерство в ПЕС и Европейския парламент, подчерта Антонов, позовавайки се на данни на НЦИОМ от месец февруари 2013 г.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД