И студентите-медици с кампания срещу цигарите

И студентите-медици с кампания срещу цигаритеАсоциацията на студентите-медици в България – София , СУ, Плевен и Пловдив се присъединяват към Коалиция за живот без тютюнев дим в организирането на кампания, посветена на Световния ден против тютюнопушенето 31 май под мотото "Ти нямаш нужда от тях, те имат нужда от теб" .
Кампанията е в подкрепа на пълната забрана за тютюнопушене на обществени места, но се фокусира върху един от най-малко засяганите аспекти на проблема с тютюнопушенето - скритото влияние на тютюневата индустрия.
На 30, 31 май и 1 юни на определени места из столицата ще бъдат разположени щандове, на които ще са разлепени плакатите на кампанията, ще се раздават стикери за интерактивна фейсбук игра и др. Рекламните материали са с провокативен дизайн, специално насочен към тийнейджърите и водят до лендинг страница с повече информация по темата. Цели се масово разпространение на информация по темата, което да накара хората да се замислят върху въпроса, и евентуално да се намали употребата на тютюневи изделия.
Асоциацията на студентите-медици е самостоятелна, независима, неполитическа, неправителствена организация на студентите по медицина в България. Тя има над 23-годишна история и е една от най-големите младежки неправителствени организации в България. Важна част от дейността й е организирането на кампании с обществена насоченост, целящи подобряване здравната култура на населението, като специален фокус са социално значимите заболявания като хипертония, диабет, тютюнопушене, репродуктивното здраве и превенция на ХИВ/СПИН, туберкулоза.
„Здравна поща”, източник: Асоциацията на студентите-медици в България

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД