Пловдивчани се тревожат за белодробната болница

Пловдивчани се тревожат за белодробната болницаЗакриването на белодробната болница в Пловдив силно тревожи жителите на града. Това стана ясно на площада на града по време на живото предаване “България избира” на NEWS7 и TV7 сутринта на 16 април. 
На въпросите на пловдивчани отговаряха Димитър Кацарски, зам.-кмет от ГЕРБ, Николай Радев, председател на групата на БСП в Общинския съвет, Бранимир Иванов, общински съветник от ДПС, Мариана Димитрова, общински съветник от НДСВ, Константин Георгиев, общински съветник от “Кауза за Пловдив”, и Дани Каназирева, общински съветник от “Съюз за Пловдив”.
Под тепетата се носи слух, че здравното заведение ще бъде продадено на чуждестранен инвеститор и пациентите ще бъдат принудени да плащат за лечението си. Зам.-кметът Кацарски оправда неясното положение на белодробната болница с тежкото й финансово състояние и подчерта, че учреждението не се закрива, а само се пребазира на друго място. Служители на болницата не останаха удовлетворени от отговора и изразиха опасения, че тя се закрива умишлено, заради интересите на частна фирма.
“Здравна поща”, i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД