Здравният министър се срещна със старозагорски лекари

Здравният министър се срещна със старозагорски лекариМинистърът на здравеопазването проф. д-р Николай Петров проведе среща с ръководството на МБАЛ „Д-р Стоян Киркович”-Стара Загора. Разговорът се проведе по инициатива на проф. Петров във връзка с декларация на лекарите от Отделението по анестезия и интензивно лечение (ОАИЛ) в лечебното заведение срещу намерението на ръководството на болницата да командирова временно част от тях в другата реанимационна структура - Клиниката по анестезиология, спешна и интензивна медицина (КАСИМ).
На срещата беше проведен обстоен разговор за възможните решения в създалата се ситуация. След анализ на различни предложения бяха набелязани мерки, с които в краткосрочен план да се намери решение на възникналия проблем без да се допусне нарушаването на текущата лечебно-диагностична дейност в болницата.
В срещата участваха заместник-председателят на БЛС д-р Юлиян Йорданов и председателят на РК на БЛС-Ст. Загора д-р Георги Бакоев, изпълнителният директор на болницата д-р Петър Атанасов, председателят на Борда на лечебното заведение Зоя Вълева, директорът на РЗИ-Ст.Загора д-р Златина Нанева.
"Здравна поща", източник: Министерство на здравеопазването

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД