Болница „Тракия“ с награда „Добрият самарянин“ за борбата с Covid-19

boltrakiaЕкипът на Болница „Тракия“ е един от призьорите на Годишната награда за добротворчество “Добрият Самарянин 2020“. Тази година тя се връчва на всички лечебни заведения в Стара Загора, които работят на първа линия в борбата с новия коронавирус.
Наградата прие началникът на очно отделение - д-р Валентин Христозов, който заедно с колегите си от УНГ-отделението на болницата, водени от доц. д-р Петър Руев, беше сред първите, работили в ковид отделението на болницата в продължение на повече от месец.
В момента в двете ковид отделения на болницата и интензивният сектор работят лекари от отделенията по „Урология“, „Ендокринология“, „Хирургия“, „Гастроентерология“ и, естествено, анестезиолози и реаниматори от Отделението по анестезия и интензивно лечение.
Организаторите на наградата от Сдружение „Самаряни“ и Община Стара Загора връчиха на лекарите и рисунка, създадена от децата в ДГ „Светлина“ по тяхната инициатива в подкрепа на лекарите на първа линия.
Награда „Добрият самарянин“ получиха и ковид екипите на УМБАЛ „Проф.д-р Ст. Киркович“, Медицински комплекс „Берое“ и Специализиранат болница по пневмо-фтизиатрични заболявания.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД