Близо четвърт милион лева са постъпилите дарения по кампанията на „За героите в бяло“

b98ac62c5e33e7cc79397f91c9baca3dИнспекторатът към Висшия съдебен съвет подкрепи кампанията с дарение от 7 600 лв. Така от старта на инициативата „За героите в бяло“, зад която с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов, към 13 ч. на 15 май по сметката на БЛС са получени 244 069 лв.
БЛС сърдечно благодари на всеки от Вас, който се включи в кампанията с материални дарения: маски, очила, защитни облекла за еднократна употреба и др. Признателни сме за щедростта на всички онези дарители, отдели средства, за да подпомогнат в осигуряването на по-добра защита на медицинския персонал в цялата страна. Дарители в кампанията са много фирми, организации и институции, но и физически лица отделили част от доходите си.
Признателни сме и на всички онези хора, които са отделили по 5, 10 или 15 лв., за да помогнат на героите в бяло.
Кампанията е това, което е благодарение на съпричастността и големите сърца на всички Вас.
Искрено се надяваме, че ще успеем да помогнем на лекарите и специалистите по здравни грижи, защото техният цвят неслучайно е белият и защото понякога и те имат нужда от помощ. Затова се надяваме да им дадем поне малко спокойствие и сигурност докато отново съберем и изпратим необходимите предпазни средства за всички герои, които с риск за себе си остават верни на дълга и доброто. Благодарим Ви, колеги! Поклон!
Разпределянето на личните предпазни средства към „героите в бяло“ ще продължи и в следващите дни, за което ще Ви информираме своевременно.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД