"Железният" Хю Джакман отговаря на Федерер

desawВ условия на пандемия и самоизолация много звезди показаха как продължават да поддържат формата си. Сред тях е и звездата от "Х-Меn" Хю Джакман. Актьорът публикува видео на страницата си в Instagram, в което показва как се грижи за тялото си.
"Жалко е, че у нас в Ню Йорк нямаме кортове, но имаме нещо, което вие нямате", написа Джакман и демонстрира 15-етажно празно стълбище. Вижда се как холивудската знаменитост тича по стълбището и говори, предизвиквайки Роджър Федерер. Видеото е в отговор на предизвикателството, което отправи тенис звездата по-рано, демонстрирайки как поддържа форма у дома.
В момента Хю Джакман е със семейството си - съпруга и дъщеря, в предградието на Ню Йорк Хамптънс, съобщава "Daily Mail", цитиран от БГНЕС.
Потребителите харесаха тренировката на Джакман, но на други тя се стори прекалено интензивна: "чудесен начин да поддържаш форма", "страхотно, но не съм сигурен, че мога да издържа на такова натоварване", "задъхвам се само докато те гледам", гласят част от коментарите в мрежата.
"Здрана поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД