Орландо Блум призова хората да си останат вкъщи

ORLANDO-9Орландо Блум призова хората да си останат вкъщи, за да помогнат на здравните власти в борбата с пандемията от коронавирус, като благодари на лекарите и медицинските сестри, че преди години са спасили живота му.
Актьорът призова хората да си останат вкъщи, за да помогнат на здравните власти в борбата с пандемията от коронавирус, като благодари на лекарите и медицинските сестри, че преди години са спасили живота му.
Звездата от „Карибски пирати” - който е родом от Кентърбъри, Обединеното кралство - припомни как животът му е бил спасен от Националната здравна служба на Обединеното кралство преди две десетилетия, след което отправи емоционален призив към хората да си останат вкъщи, за да защитят страните си от коронавируса.
Покрай емоджитата със синьо сърце той написа в Инстаграм: „Хората от спешната помощ спасиха живота ми, когато бях на 20, след като паднах от прозорец на 3 етаж и имах жестоки наранявания по гърба. Живеейки в САЩ от близо 20 години, това е една от обществените услуги, която винаги ще уважавам най-много”.
Орландо снимаше "Carnival Row" миналия месец, когато продуцентите решиха да прекратят снимките като "предпазна мярка" заради COVID-19. Сега той се завърна у дома „безопасно”, след като продукцията беше прекратена.
Блум сподели още в Инстаграм: „Нашата продукция на „Carnival Row”, сезон 2, бе спряна от Legendary и Amazon Prime Video като мъдра предпазна мярка поради събитията, разгръщащи се в световен мащаб по отношение на COVID-19. Не са регистрирани случаи на COVID-19 в нашия екип. Чувствам се много благодарен, че пристигнах спокойно вкъщи при семейството си. Пазете се и мийте ръцете си, моля ви”.
Орландо - чиято годеница Кейти Пери очаква момиченце - преди това разкри, че се отправя към САЩ, за да бъде „под карантина”, след като напусна Прага, където имаше снимки.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД