Разнообразно меню предлага общинската детска кухня в Стара Загора

24Общинската детска кухня предлага разнообразно меню за децата в Стара Загора. Родителите имат възможност да избират от общо 4 разновидности - за по-малки и за по-големи деца. Две от тях са специално съобразени с малчуганите, които са алергични към млечни продукти и глутен.
Около 800 са децата на възраст от 10 месеца до 3 години, които ползват услугата в момента, поясни Росица Найденова, директор на Кухнята. Ястията, които ежедневно се приготвят, са без консерванти, а трайността им извън хладилник е 5 часа от приготвянето. Родителите са длъжни сами да получават и транспортират храната до дома си, както и да носят отговорност за нейното съхранение и час на консумация.
Месечната такса е в размер на 20 лева и е за 21 купона. Тя се заплаща преди ползването й и е определена в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Стара Загора. Заявката за храна се прави ежедневно от абонатите и се получава в един от 13-те филиала в града.
Записването за общинската детска кухня се извършва всеки работен ден от 10.30 до 12.30 часа на адрес: гр. Стара Загора, ул. "Ген. Столетов" 1. Необходими са заявление в свободен текст за ползване на услугата, копие от удостоверението за раждане на детето, бележка от личния лекар с указания за хранителния режим и липса на алергии, предадени 15 броя бурканчета от 190 мл. (от пюре) - с нови капачки от детски храни (за многократна употреба), и 5 броя буркани от 400 мл. - без винт, с нови метални капачки.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД