В сайта на “Парагон Трейдинг” можете да избирате сред повече от 200 перуки

С безкомпромисно качество са и гръдните епитези за пациентки, претърпели операция вследствие рак на гърдата

Парагон ТрейдингВсички изделия в магазините на “Парагон Трейдинг” в Стара Загора, Хасково, Ямбол, Ловеч и Габрово са с европейско качество.
С голямо разнообразие и актуални промоции е и онлайн дрогерията на фирмата: www.paragon.bg. От 2012 г. “Парагон Трейдинг” е и изключителен представител за България на световноизвестния немски производител на коси и перуки Ellen Wille - The Hair Company.
В новия специализиран онлайн магазин PERUKI.BG можете да изберете сред повече от 200 модела перуки, екстеншъни и специализирана козметика за изкуствени и естествени коси.
Предлагаме всички видове помощни средства за хора с увреждания: акумулаторни и рингови инвалидни колички, антидекубитални дюшеци за лежащоболни, немски слухови апарати, разказва управителят Донка Петкова.
Изключително богат е изборът на ортопедични средства с марката “Варитекс”, включително продукти за възстановителен период след липосукции.
В дрогерията на “Парагон Трейдинг” се предлагат консумативи, обзавеждане, инструментариум, оборудване за лекарските кабинети. Пациентите пък могат да се снабдят с инхалатори, оксигенконцентратори, пациентски лифтове, глюкомери, апарати за кръвно налягане и др.
“Здравна поща”, Живка КЕХАЙОВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД