Разширяват възможностите на номиниране за "Лекар на годината 2019"

Д-р Иван МаджаровТрадиционно по това време на годината от Българския лекарски съюз (БЛС) дават старт на номинациите за отличията "Лекар на годината 2019". За девета година съсловната организация ще почете Деня на българския лекар, който се отбелязва на 19 октомври, с официална церемония в навечерието на празника. На нея ще бъдат връчени наградите на Българския лекарски съюз за принос в медицината.
Категориите, в които вече могат да се номинират заслужилите признание медици, са: "Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност"; "Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники"; "Ти си нашето бъдеще" - награда за младите медицински
надежди на България; "Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация" и "Лекар на годината 2019".
Изискванията за подаване на предложения за номинации в изброените категории са посочване на категорията, за която предлагате номинация, име на номинирания кандидат и кратка професионална биография на кандидата (особени заслуги в областта на медицината, международни изяви на кандидата - ако има такива, и т. н.).
Предложения ще се събират до 30 септември 2019 г. От Лекарския съюз поясняват, че дружествата по специалности, лечебни заведения и всички, които желаят да номинират свои колеги от цялата страна, могат да го направят на специално създаден за целта електронен адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .
"Много са лекарите в България, които заслужават отличие за своята хуманна дейност, и е важно те да получат признание от всички нас. Разширяваме възможностите за номиниране, защото колегите от дружествата, отделенията в болниците, а и самите лекари от цялата страна са тези, които могат да излъчат хората, които познават и заслужават", каза  д-р Иван Маджаров.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД