Мокри обувки след посещение в тоалетната? Проверете простатата!

През АВГУСТ в ЛЕЙЗЪР МЕД: пълен преглед на ПРОСТАТАТА + ОЦЕНКА НА МЕХУРНАТА ФУНКЦИЯ

Мокри обувки след посещение в тоалетната? Проверете простатата! След навършване на 50 години струята при уриниране на мъжа се променя - видимо е слаба, вяла, неспособна да опише дъга. Докато осъзнае и свикне с новата ситуация, мъжът редовно накапва и подмокря панталоните и краката си при уриниране, което му създава дискомфорт и в личен план, и в социалното му общуване. Причината е уголемяването на простатната жлеза, водещо след себе си и редица други неудобства. С намесата на специалист на ЛЕЙЗЪР МЕД в София, Варна или Стара Загора уринарните проблеми могат да бъдат овладени своевременно и да се избегнат крайни състояния като внезапна пълна неспособност за уриниране и необходимост от поставяне на постоянен катетър.
Лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата е максимално щадящият метод за справяне с проблема с впечатляващи следоперативни резултати. Процедурата протича при липса на кървене и възстановява нормалното уриниране със силна и непрекъсваща струя. В България само специалистите на Лейзър Мед работят с тази прогресивна технология.
Мъжете, преминали изпаряване на аденом на простатата с Тулиум лазер, го препоръчват с две ръце. Те споделят, че отново са си върнали забравеното усещане за мощна и бистра струя при уриниране и напълно изпразване на пикочния мехур. Тулиум лазер 200 вата е четвърто, най-ново, поколение лазерна система, препоръчана се от водещите международни урологични асоциации. Тя комбинира най-висока мощност с водеща прецизност - само 0,2 мм проникване в тъканта.
Какво означава 200-ватовата мощност в лазерната простатна хирургия:
- бързина при премахване на увеличената тъкан на жлезата - енергията, която лазерното влакно подава, е между 33 и 70% по-силна в сравнение с възможностите на съществуващите лазерни системи;
- комфорт за пациента - съкратената продължителност на оперативното време намалява престоя на мъжа под упойка и прави интервенцията още по-щадяща;
- качество на резултата - комбинацията от 200 вата мощност и само 0,2 мм прецизност при проникване в тъканта на последната разработка на Тулиум дава възможност на хирурга да премахне максимално простатата - до капсулата й, чрез изпаряване (вапоризация), а не изрязване (енуклеация), което е и по-неагресивният подход в лазерната хирургия. Струята на урината става силна като в младостта на мъжа.
В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + ОЦЕНКА НА МЕХУРНАТА ФУНКЦИЯ.
тел. 02 4 760 760           
моб. 0899 52 11 01        
www.lazermed.bg
www.laparoscopia.bg
"Здравна поща"
 

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД