Новото Родилно отделение в Стара Загора ще бъде готово на 25 април

Новото Родилно отделение в Стара Загора ще бъде готово на 25 априлСтроителните дейности по пребазирането на Родилно отделение в УМБАЛ "Проф.д-р Стоян Киркович"-Стара Загора приключват на 25 април. Доволен съм от резултата, съобщи за "Здравна поща" директорът проф. д-р Йовчо Йовчев. Официалното откриване на новия дом, където ще се появяват гражданите на Стара Загора, ще се състои в първите дни на месец май, допълни той.
На 9 април се проведе извънредно Общо събрание на акционерите в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" АД, на което бе извършена промяна в състава на Съвета на директорите.
Христина Гавазова бе освободена от Съвета на директорите, а на нейно място, и като председател на Съвета, бе избрана Филка Симеонова. Промяната бе гласувана единодушно, коментира д-р Тунджай Йозтюрк, председател на Новото Родилно отделение в Стара Загора ще бъде готово на 25 априлПостоянната комисия по здравеопазване в Общински съвет-Стара Загора. Рокадата е по предложение на принципала Министерството на здравеопазването, с мотив нараснали ангажименти на Христина Гавазова. Тя бе гласувана единодушно. Филка Симеонова е икономист, работила е на ръководни длъжности във финансовата сфера, управлявала е включително и банкови институции.
Преди една година Христина Гавазова, по искане на мажоритарния собственик на здравното заведение в лицето на Министерството на здравеопазването, зае мястото на инж. Светла Карастоянова от РЗИ-Стара Загора, която бе председател на Съвета на директорите.
"Здравна поща", Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД