Старозагорският омбудсман призовава за съпричастност към кампанията "Великден за всеки"

Старозагорският омбудсман призовава за съпричастност към кампанията "Великден за всеки"За четвърта поредна година се провежда националната кампания "Великден за всеки", която се организира от Омбудсмана на РБългария Мая Манолова, насочена към подпомагане на възрастните хора.
"В качеството си на местен обществен посредник и партньор се ангажирам на територията на община Стара Загора да призова заедно да подпомогнем хората в пенсионна възраст, които остават извън определения от правителството регламент за получаване на великденска надбавка поради размера на пенсията си.
Използвам възможността да Ви поканя да бъдете наш съмишленик в настоящото издание на кампанията "Великден за всеки - Дари празник на баба и дядо", в която отново ще се събират финансови средства и хранителни продукти за възрастните хора, нашите родители. Включвайки се в дарителската акция, имате възможност да посочите за коя община желаете да направите дарението, за да могат набраните финансови средства да бъдат справедливо разпределени във ваучери към възрастните хора-в случая в община Стара Загора. Ако решите да дарите хранителни продукти за пенсионерите от общината, Ви информирам, че договорът за дарение ще е от БЧК.
Тази година кампанията "Великден за всеки" набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита единствено за целите на кампанията като титуляр е Български Червен Кръст:
IBAN BG53UNCR70001522802795 банков код: UNCRBGSF
С възможността да излъчите SMS на номер 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС Вие отново сте наш съмишленик.
Чрез online дарения от България и чужбина на сайта на БЧК www.redcross.bg
Оставам с надеждата, че ще се обединим и ще успеем да реализираме благотворителната инициатива и ще бъдем добротворците, които да допринесат възрастните хора да посрещнат по-щастливо светлия християнски празник - Великден!", казва Надежда Чакърова-Николова, обществен посредник на територията на община Стара Загора.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД