Модерен достъп до тел. 112 за хора с увреждания

Модерен достъп до тел. 112 за хора с уврежданияОсигуряват достъп до тел. 112 за хора със слухови и/или говорни увреждания чрез приложение за смарт устройства и интернет портал. То позволява чат връзка с операторите на 112. Чрез джипиеса на телефона пък ще се получава точното местонахождение на този, който е потърсил помощ. Това е едно от технологичните надграждания в системата по повод Европейския ден на телефон 112.
Приложението има версия на английски и български. С напълно обновен хардуер и софтуер, системата повишава обществената сигурност и безопасност, като новопроизведените автомобили и тези с монтирано eCall устройство да изпращат автоматично повикване към тел. 112 при ПТП.

Всеки на територията на България може да разчита на тел. 112 при извънредна ситуация. (В. "Национална бизнес поща" има изключителен принос за въвеждането на тел. 112 в България.) Услугата е бърза и безплатна. Тя действа в синхрон със службите за спешно реагиране.
От "Националната система 112" подчертават, че телефонът не е за информация, като уточняват, че при шеги и злонамерени обаждания се носи наказателна отговорност. Те призовават да не се звъни, когато случаят не е спешен, защото в същото време някой друг се нуждае от помощ.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД