Приемат се номинации за "Семеен лекар на годината"

Приемат се номинации за "Семеен лекар на годината"Ежегодното връчване на приза "Семеен лекар на годината", станало традиция за НСОПЛБ, ще се състои в Пловдив на 24 ноември 2018 г. по време на Четвъртия юбилеен конгрес по обща медицина, информира zdrave.net.
За поредна година ще бъде отличен един от всички номинирани от колегите си общопрактикуващи лекари. Критериите, на които трябва да отговарят номинираните, са:
Да бъде практикуващ ОПЛ – титуляр на индивидуална практика или съучредител на групова практика;
Да има пациентска листа над 1200, в която са представени трите възрастови групи – до 18 г., 18 – 65 г. и над 65 г. задължително здравноосигурени лица;
Да има специалност Обща медицина;
Да участва активно в организираните от НСОПЛБ мероприятия по Продължаващото медицинско обучение;
Да е уважаван от колегите си и общността;
Да няма наложени санкции от Комисията по професионална етика към НСОПЛБ или БЛС.
Като допълнителни фактори, придаващи тежест на номинацията, ще се възприемат наличието на публикации на номинирания, заниманията му с научна работа, наличието на допълнителни квалификации или специалност и работата по всички програми за общопрактикуващи лекари.
Предлагащите дадена кандидатура трябва да посочат също така с какво предлаганият лекар е по-добър от останалите в района.
Номинациите могат да бъдат предлагани от ръководството на регионалните сдружения на НСОПЛБ, както и от всеки индивидуален член на НСОПЛБ, уточняват от Сдружението. Предложенията могат да се изпращат до 16 ноември 2018 г. на електронния адрес на организацията – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – придружени със снимка (по възможност), биографични данни и данни за съответствие на критериите.
Носителят на приза "Семеен лекар на годината" ще бъде избран с решение на УС на НСОПЛБ от предложените номинации.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД