Какво отличава ТУЛИУМ 200 вата от другите лазери за простатна хирургия?

 Какво отличава ТУЛИУМ 200 вата от другите лазери за простатна хирургия?При състояние, налагащо операция на простатата, 2 са вариантите, пред които е изправен мъжът – класически методи, включващи отворена операция или трансуретрална резекция (ТУР) в зависимост от обема на простатата и съпътстващите заболявания или лазерна хирургия – най-високият клас в лечението.
В практиката се използват няколко вида лазера – Тулиум, Холмиум, Зелен и диоден, различаващи се по мощност и прониквателна способност. Генерациите започват от 80 вата, минават през 120, за да достигнат 150 и 200.
Сред тях Тулиум 200 вата е четвърто, последно, поколение лазер, който надгражда технологично и респективно като ефективност, изобретените преди него. В България само специалистите на Лейзър Мед работят с най-съвременната лазерна система.
200-ватовият Тулиум :
Дава несравним комфорт, качество на резултата и е в състояние да отговори на приоритетните очаквания на мъжете, а именно:
1. Безкръвност по време на операцията.
2. Бързо възстановяване и възобновяване на активното ежедневие.
3. Минимизиране на риска от следоперативни усложнения.
4. Премахване на постоянния катетър.
5. Запазване на сексуалните възможности.
Изпарява простатата с най-голяма бързина заради мощността и при водеща прецизност – само 0,2 мм проникване. Тъканта се премахва максимално до капсулата, което е непосилно за другите лазерни системи. Затова и следоперативните резултати са впечатляващи – силна и бистра струя на урината, напълно изпразване на пикочния мехур, нормализиране на честотата на позивите.   
Позволява да се оперират и мъже, на които им е отказана операция заради висок анестезиологичен риск или от кръвопреливане. Пациентът се изписва на следващия ден с препоръка 7-10 дни да спазва известен режим, изключващ сериозни физически натоварвания, напъване и вдигане на тежести.
Всеки от филиалите на Лейзър Мед разполага с Тулиум 200 вата, което допълнително улеснява мъжете да проведат лечението си до дома и близките.  
В Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01        
www.laparoscopia.bg
www.lazermed.bg
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД