Забрави нощните ставания, напъните и слабата струя!

С ТУЛИУМ 200 вата в ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора

Забрави нощните ставания, напъните и слабата струя!Милиони мъже на възраст над 50 ежедневно страдат от оплаквания, свързани с уголемяването на простатата.
Това доброкачествено състояние настъпва, когато тъканта на простатата започва да расте - бавно, но непрекъсващо. Излишната тъкан блокира уретрата (пикочния канал), възпрепятства нормалното изпразване на пикочния мехур и се стига до напъни при уриниране. Въпреки, че групата на засегнатите мъже е огромна, има и такива, които до дълбока старост живеят в пълен комфорт и без никакви проблеми в уринирането.
Чести позиви за уриниране, особено през нощта, слаба струя, труден старт и отделяне на капки са сред най-честите оплаквания на мъжете с аденом на простатата. Независимо от сериозния дискомфорт, който изпитват, много от тях никога не се консултират с лекар. Те приемат ситуацията за нерешима и с бездействие влошават състоянието си.
Еднократна операция с Тулиум 200 вата (последен модел в лазерната хирургия) възстановява нормалното и пълноценно уриниране.    Със силата на лазерната енергия увеличената тъкан на простатата се изпарява бързо и щадящо, освобождава се натискът върху уретрата и струята отново е силна и непрекъсваща. Без рязане, без кървене и без шевове. Тулиум 200 вата е съвършена технология, обединяваща предимствата на всички изобретени до момента лазери на разумна цена. Отличава се с водеща мощност и прецизост при проникване в тъканите – само 0,2 мм.
В Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
тел. 02 4 760 760                  
моб. 089 952 11 01              
www.lazermed.bg
www.laparoscopia.bg
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД