Нова услуга в полза на хората с увреден слух въведе Община Стара Загора

Нова услуга в полза на хората с увреден слух въведе Община Стара ЗагораЖестомимичен превод ще помага на хората с увреден слух, които посещават Центъра за услуги и информация на Община Стара Загора. Специален стикер на гишето информира за наличието на новата услуга "онлайн жестов превод". Той се осъществява в реално време чрез интернет връзка на тристранен принцип между лицензиран преводач - фондация "Заслушай се", служители на администрацията и нуждаещите се граждани.
За да бъде използвана услугата е необходимо желанието за превод да се заяви 24 часа по-рано чрез специална календарна система. Тя се съдържа в безплатното мобилно приложение "Тоталкей", което е достъпно в Google play и APP store. Общината ще получи електронно писмо за деня и часа, в който гражданинът желае да се възползва от онлайн жестов превод. Информацията, която споделят ползвателите на услугата, както и личните им данни - са защитени в съответствие със законодателните норми.
Инициативата на Община Стара Загора за въвеждане на услугата е да предостави по-добър достъп до услугите на администрацията на хората с увреждания.
 Клип с инструктции за употреба: https://www.youtube.com/watch?v=ogICMsD18ZM
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД