Защо при мъжете след 50 струята на урината забележимо намалява?

Тулиум лазер 200 вата връща струята от младостта. Само в ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора

Защо при мъжете след 50 струята на урината забележимо намалява?След прекрачване на 50-годишна възраст няма мъж, който да не забелязва разликата, настъпила в уринирането му. Причината най-често е увеличаването на обема на простатата. Притесненията започват от момента, в който струята трайно намалява параболата си. Постепенно уринирането се затруднява и зачестява едновременно. Между двете оплаквания има логична връзка. Разрасналата се тъкан на простатата оказва натиск върху пикочния мехур и канал, променя анатомичната им форма и нарушава функцията им. Пикочният мехур не се освобождава напълно, а остатъчната урина създава постоянно напрежение у мъжа и не му дава покой нито денем, нито нощем.
В същото време пикочният канал е със стеснена проходимост, урината изтича трудно или на капки. При силно увеличен обем на простатата настъпва риск от запушване на пикочния мехур и невъзможност за уриниране, което налага поставяне на постоянен катетър. Много от тези мъже не знаят, че има сигурен начин окончателно да се освободят от него.
Тулиум лазер 200 вата е максимално усъвършенствана технология, с която увеличената простата се изпарява бързо и напълно, така че да премахне и неприятните оплаквания, свързани с уринирането и постоянния катетър. Сред използваните лазери се отличава с водеща мощност и прецизност на разумна цена. Проникването му е само 0.2 мм, което го прави и най-щадящ към околните тъкани. Именно заради това, дори мъже в напреднала възраст или със съпътстващи заболявания, на които им е отказано стандартно лечение, могат да решат проблемите с простатата безрисково. Операцията протича при липса на кървене и възстановява нормалното уриниране със силна, непрекъсваща и бистра струя.
В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора, се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
За повече информация: тел.: 02 4 760 760; моб. 0899 52 11 01; www.lazermed.bg
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД