''Томед'' ООД пуска на пазара своя марка апаратура за образна диагностика

''Томед'' ООД пуска на пазара своя марка апаратура за образна диагностикаПрез 2017 г. ''Томед'' ООД - модерна фирма за доставка, инсталация и сервиз на медицинска аппаратура, навършва точно 25 години история на българския пазар.
Стремежът за постоянно и последователно развитие, логично означава и мислене в перспектива и движение в крак със световните специфики на пазара.
Именно поради това ''Томед'' ООД планира крачка към преминаване от чист дистрибутор към пускане на пазара на свой бранд апаратура, съобщи управителят на фирмата Антон Тонев.
Това ще бъде първата българска фирма към момента, която ще асемблира и предлага своя марка апаратура за образна диагностика с източник на йонизиращо лъчение /рентгенова апаратура/.
За целта в момента приключва проектирането на базата, която е в близост до Стара Загора и тече процедура по лицензирането й според българското законодателсто, включително и от Агенция за ядрено регулиране. ''Томед'' ООД е в процедура и по сертифициране по ISO 13485 за производство на медицинска техника.
Според управителя на дружеството това ще бъде голяма и важна крачка за развитието на фирмата и положително събитие като цяло за бранша, защото ще възстанови позатихналите силни традиции на България в тази област. ''Томед'' ООД разширява последователно и стабилно своето портфолио и се старае всяка година да добавя нов вид медицинска апаратура към предлаганите от фирмата системи.
Работи с производители от цял свят, подбира качествени системи на изгодни цени. Предлага аналогови и дигитални системи за образна рентгенова диагностика, ангиографски и компютър-томографски системи, ехографи, болнични легла, кувиози, монитори, стерилизиция и др.Представители на ''Томед'' ООД поне два пъти годишно посещават най-големите изложения за медицина в света и черпят информация от извора за най-съвременните практики в тази сфера. Фирмата работи в цялата страна, като има изнесени представители в Пловдив и Ловеч, освен главния си офис в Стара Загора, споделя Тонев.
''Томед'' ООД се чувства максимално ангажирано и счита себе си за неразделна част от системата на здравеопазването, наясно е с всичките й проблеми, като се старае да помага и съдейства с компромиси за функционирането й, защото инженеринговата част в здравеопазването е съставен компонент от цялата система, категоричен бе управителят на ''Томед'' ООД Антон Тонев.
Диляна ДИМИТРОВА, "Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД