Регионалната здравноосигурителна каса в Стара Загора с нов директор

Регионалната здравноосигурителна каса в Стара Загора с нов директорОбластният управител Гергана Микова представи  официално пред служители и журналисти новия директор на Регионалната здравноосигурителна каса-Стара Загора (РЗОК) д-р Жулиета Здравкова.
"Полежавам Ви да запазите досегашния ритъм и да продължите с грижата за здравните заведения. Трябва да защитим и УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович", защото за хората, които нямат възможност да се лекуват в частните болници, тове е единственият начин да получат здравна грижа, която е тяхно основно човешко право", каза г-жа Микова.
"За мен е чест да работя с изграден екип от специалисти", обърна се към новите си колеги д-р Здравкова и благодари за сърдечното посрещане.
Д-р Жулиета Здравкова е завършила хуманна медицина в Тракийски университет през 1995 г. През 2010 г. придобива специалност "Детски болести" и работи в Клиниката по педиатрия в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович". До 2013 г. е била началник на Спешното отделение и Консултативно-диагностичния блок на Университетска болница. До началото на 2017 г. е била началник на Транспортен Диагностично-консултативен център-Стара Загора. През настоящата година е придобила специалност "Спешна медицина". До встъпването си в длъжност като директор на Регионалната здравноосигурителна каса е била началник на Консултативно-диагностичния блок на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" в Стара Загора.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД