Нова дейност в Медицински център "ЗДРАВЕ М"

Нова дейност в Медицински център "ЗДРАВЕ М"Медицински център "Здраве М" се сдоби с нов апарат за съвременна диагностика и лечение по така нареченият метод NLS-диагностика и лечение.
Биорезонансната диагностика е най-прецизният информативен метод за диагностика на човешкото тяло.Тя ни помага да установим здравословното състояние, здравословния проблем на органи и системи в човешкия организъм, причинителя, стадия на заболяването на функционално, психоемоционално и енергийно ниво.
Данните за обективното състояние на човешките органи, тъкани, клетки, биохимични показатели, хромозоми се предават на екран в реално време и веднага се разчитат под формата на патологични процеси, наличие на микроорганизми-бактерии, микроби, вируси, гъби, паразити, алергени, тяхната активност и възможност за точни диагнози.
NLS диагностиката дава много висока точност, открива заболяването в ранен стадий. Позволява обемно изследване, в дълбочина на органите и тъканите на клетъчно ниво. Изследването открива широк спектър паразити, вируси, гъбички, микроби, бактерии, алергени, токсини и тежки метали, дефицит на минерали и витамини.
Нова дейност в Медицински център "ЗДРАВЕ М"Има опция за автоматично изследване на микроорганизми, витамини, тежки метали и алергени с висока степен на визуализация с 3D. Методът е безвреден, безопасен, безболезнен и не причинява дискомфорт и вреда за здравето.Този метод е неинвазивен, без пенетрация, без облъчване и без нужда от вземане на кръв и секрети, спестява значително време и средства за обикаляне по тесни специалисти, лаборатории и болници.
Изследването може да бъде като профилактичен преглед на целия организъм, преглед на една система (например храносмилателна), само за паразити (гъби, вируси, бактерии, микроби, плесени), само за алергени, само за неподходящи храни, само за лекарствена непоносимост и съвместимост.
За провеждане на биорезонансното изследване няма възрастови граници. Условието за деца е да бъдат в седнало състояние срещу апарата и да са в покой по време на изследването.
Не се препоръчва при хора с вграден пейсмейкър и импланти; при активно онкоболни - може след проведено оперативно и последващо лечение.
Нова дейност в Медицински център "ЗДРАВЕ М"След прегледа се дава епикриза в печатна форма с описване на всички открити патологични процеси, проблемни органи, инфекциозни агенти, алергени, тежки метали, дефицитни състояния и препоръки за лечение, здравословно хранене, превантивни мерки, лекарства и хранителни добавки.
След преминаването на диагностиката се препоръчва биорезонансна терапия с биорезонатор Driver или с честотно-резонансна терапия Диаком Freq meta и Freq терапия, чрез които се отстраняват токсини, паразити, гъбички, бактерии, микроби, вируси, диагностицирани в проведения тест или от проведени изследвания в микробиологична лаборатория. Въздейства се с електромагнитни колебания и слаби електромагнитни импулси с определени честоти.Тези честоти влизат в резонанс с честотите на намиращите се в организма патогени, разрушават техните мембрани и ги унищожават. Заедно с елиминирането им се провежда детоксикация на организма. Други лечебни ефекти на честотно-резонансната терапия са:
- борба с инфекциозните агенти - третиране на конкретни вируси, бактерии, гъбички, паразити;
- подобряване функционалното състояние на всички органи и системи;
- програми за благоприятно въздействие при алергии и кожни заболявания;
- болки от различен произход;
- автоимунни заболявания;
- конкретни заболявания.
Биорезонансната терапия не се прави при пациенти с активни онкологични заболявания и при пациенти с импланти.
За информация и записвания за прегледи:  з-р ЗДРАВКА МАРИНОВА, Стара Загора ул."Цар Калоян" 6, вх."А", тел.: 0878/43 15 93 - служебен; 0898/75 03 75 – личен
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД