Доц. Евелина Одисеева получи Сребърен почетен знак на МЗ за дългогодишна дейност и постигнати резултати в областта на здравеопазването

Доц. Евелина Одисеева получи Сребърен почетен знак на МЗ за дългогодишна дейност и постигнати резултати в областта на здравеопазванетоПо случай 126-та годишнина от създаването на Военномедицинска академия, Сребърен почетен знак на МЗ за дългогодишна дейност и постигнати резултати в областта на здравеопазването получи ръководителят на катедра "Анестезиология и интензивно лечение" доц. Евелина Одисеева, съобщиха от Министерство за здравеопазването. С плакети на здравното министерство бяха удостоени проф. Райна Робева, ръководител
на Клиника по нефрология в катедра "Урология и нефрология", и д-р Христо Йорданов, началник на Отделение по интервенционална пулмология към катедра "Пневомолгия, фтизиатрия и ендокринология и болести на обмяната". С грамоти бяха наградени д-р Ива Кисьова, началник на Отделение по компютърна томография към катедра "Образна диагностика" и Елена Аларгова, медицинска сестра в операционен център.
Отличията на петимата служители на ВМА връчи зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков. "Министерството на здравеопазването високо цени както вашия стремеж да наложите ВМА като лечебно заведение, отговарящо на най-високите европейски стандарти и отстояващо престижа на професиите военен лекар и военна медицинска сестра, така и решимостта ви по посока установяване на финансова дисциплина и постигане на отлични медицински резултати", заяви зам.-министър Пенков по време на тържествената церемония.
"Продължавайте да утвърждавате Военномедицинска академия не само като стратегически важна за националната сигурност структура, развиваща военномедицинска експертиза, авиационна и морска медицина, но и като място, откъдето са тръгнали и където работят международно признати авторитети в областта на медицината", са част от думите, с които министърът на здравеопазването Кирил Ананиев се обръща в поздравителния си адрес към ръководството и екипа на ВМА.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД