"Малки български хора" награди с приз ВМА

"Малки български хора" награди с приз ВМАПриз "Добро сърце" получи полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА, от националната организация "Малки български хора", съобщават от лечебното заведение
 
"Изразяваме нашата признателност и искрена благодарност към ВМА за безотказното медицинско обслужване на членовете на националната организация "Малки български хора", за полаганите грижи и уважение.
 
"Благодаря Ви, че сте част от нашите приятели с големи сърца, които винаги откликват и спомагат за решаването на нашите медицински проблеми", каза инж. Светослав Чернев, президент на организацията, връчвайки приза на проф. Мутафчийски.
 
ВМА и националната организация "Малки български хора" подписаха меморандум за подкрепа. Във връзка със Световния ден за информираност по въпросите на хората с нисък ръст болницата организира Ден на отворените врати за малките хора. В рамките на деня те ще преминат през медицински прегледи при редица специалисти в областта на ортопедията, неврохирургията, кардиологията, УНГ.
 
Преди да започнат консултациите с медиците, членовете на организацията се срещнаха с ръководството на болницата и получиха уверението, че винаги могат да разчитат на Военномедицинска академия.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД